Werk en zingeving

Je relatie met je werk

De kwaliteit van onze relaties, bepalen een groot stuk ons geluk en onze levenskwaliteit, zegt de bekende therapeute Esther Perel. De relatie met ons werk is niet anders. Toch loopt het daar vaak mis en voelen veel mensen zich niet goed in hun job of voelen ze zich niet goed in hun vel en heeft dit ook invloed op de andere domeinen van hun leven. 

Als loopbaancoach help ik je om je relatie met je werk te herstellen en zelfs te verbeteren.  We staan stil bij wat werken én leven voor jou persoonlijk betekent en hoe jij jouw droomscenario ziet. Je krijgt concrete handvaten om bewuster te worden van wie je bent en wie je wil zijn en hoe dit zich vertaalt in je huidige situatie. Je durft te vertrouwen op je eigen kompas en weet zelf oplossingen te realiseren voor je persoonlijke loopbaanvragen.

Bij mij zit je goed als je eigen weg wil uitstippelen en een eerlijk klankbord wil. Ik bied je de ruimte die je nodig hebt en prikkel je tot inzichten en concrete acties. Ik heb aandacht voor jou als persoon, je actuele context, je drive en je gezondheid.

Mijn relatie met werk

Ik ben gedreven, enthousiast en ondernemend. Mijn energie en gezondheid zijn mijn hoogste goed en helpen me navigeren doorheen mijn bezigheden. 
 
Ik heb een brede interesse, leer en groei graag en ik hou van variatie.
Het resultaat in mijn loopbaan is dat ik verschillende rollen combineer met als rode draad : mensen versterken, positief bijdragen en mijn eigen werkgeluk creëren 🙂
 
Zo werk ik als stafmedewerker blended care en digitalisering in CGG Andante, ben ik bezig rond preventieve gezondheid met Studio Swell en combineer ik dit met een van favoriete activiteiten: coachen.

 

Ellen De Wolf