Een sessie plannen > reik gerust uit voor een vrijblijvende kennismaking (30 min). ellen@changemkrs.be of what’s app 0486 80 12 62! 🚀  

One of a kind (net zoals jij ;-))

Als coach

Intro

Ik ben Ellen De Wolf, ethicus (UGent, 2007), professionele coach en klankbord voor ondernemende mensen die het verschil maken.

Ik geloof dat iedereen de kracht in zich heeft om zelf antwoorden en oplossingen te bedenken.  Soms is er gewoon even iemand nodig om je inner vuurtje 🔥 zuurstof te geven 😉

Mijn visie op coaching is simpel

Het is een engagement van coachee tot zijn groei/doel en de coach is als professional verantwoordelijk voor een veilig kader en gepaste expertise. Het is een duidelijk mandaat tussen twee mensen waarbij de ene (coachee – jij) bepaalt wat je voor jezelf wil verhelderen en/of waar je wil in groeien. Met jouw toestemming helpt de professionele coach jou om de blik op jezelf te vergroten en leiderschap te nemen over je werk & leven. 

Een greep uit mijn opleidingen en ervaringen

  • Master moraalwetenschappen – morele begeleiding (UGent, 2007)
  • Existentiële counseling (meerdere vormingen en 7j praktijkervaring)
  • Post grad neuropsychologie (NeuroLeadership Institute, 2021)
  • Leren en ontwikkelen – motivatiepsychologie en gedragsverandering – persoonlijk leiderschap en cultuur (freelance l&d consultant, sinds 2019)
  • Design Thinking Methodology (Argonauts, 2020) 
  • Meerdere gecertificeerde coachingopleidingen (2017 – tot op heden): ik doe het nodige aan intervisie en studie om als mens en als coach  te blijven groeien 🙂 

Over mij

 

Loopbaanbegeleiding, stress- en energiebeheer en hoogbegaafdheid/hoogsensitiviteit

Je kan bij mij terecht met je loopbaanvragen en persoonlijke uitdagingen als ondernemend persoon. Ik heb gaandeweg geleerd hoe vanuit mijn eigen blauwdruk en mogelijkheden de puzzel te leggen die voor mij nu klopt. 

Ik combineer een boeiende job in de geestelijke gezondheidszorg met mijn coachingpraktijk. Ik ben gelukkig getrouwd en ik ben moeder van drie leuke kinderen (3-5-9). Mijn drive, gezondheid en energiebeheer zijn mijn kompas om mijn leven te organiseren. Ik weet hoe pittig het soms kan zijn als je veelzijdig bent en graag alles wil combineren 🤹🏻😉.

Ik help je graag om je stempel op de wereld te drukken zonder zelf op te branden of te imploderen.  Vanuit een gezonde kijk op jezelf en wat je nodig hebt, kan je passende keuzes maken die je rust en vertrouwen brengen.